Blog # 1 Afscheid & vertrek

blog 1.jpg

Ongeveer een half jaar terug startte ik bij OMF de procedure en na alle voorbereidingen is het morgen dan (eindelijk) zo ver: ik vertrek.

Ik vlieg eerst naar Singapore, daar zit het hoofdkantoor van OMF. Ab en Clarine zullen daar de Oriëntatie Cursus (OC) van OMF volgen ter voorbereiding op het zendingswerk. Voor de kinderen is er een kinderprogramma (Kids Zone). Ik ga als kinderwerker meedraaien in het kinderprogramma. Na de OC vliegen we samen door naar Thailand.

Afgelopen zondag is de uitzendingsdienst geweest. Een hele bijzondere en bemoedigende dienst. De Heere zelf is het die voor ons uit gaat! Hij zal voor de oogst zorgen. Wij mogen allemaal, ieder op zijn/haar eigen plek, een schakeltje zijn in het Koninkrijk van God en het Evangelie delen met kinderen, buren, collega’s, mensen om ons heen. Zo bouwt God zijn Koninkrijk. Wat een voorrecht dat ik een schakeltje mag zijn. Het maakt mij klein en dankbaar.

Na de dienst kwamen heel veel mensen even een knuffel brengen, succes wensen en vooral Gods zegen. Het is zo fijn als er een gemeente achter je staat die met je mee bidt en dat ook aan je vertelt. Hartverwarmend!

De afgelopen dagen afscheid genomen van veel vrienden en familie. Dat was niet makkelijk en toch was het goed omdat ik weet dat God erbij is. Hij zorgt voor de mensen die ik hier in Nederland achterlaat. God zorgt ook voor mij. Hij gaat voor mij uit, naar Singapore en is ook bij mij straks in Thailand. Die wetenschap geeft vrede en rust. Tot  slot wil ik afsluiten met een lied wat ik de afgelopen periode van heel veel mensen heb meegekregen:

Ga met God en Hij zal met je zijn
jou nabij op al je wegen
met Zijn raad en troost en zegen.
Ga met God en Hij zal met je zijn.

Ga met God en Hij zal met je zijn
bij gevaar, in bange tijden
over jou Zijn vleugels spreiden
Ga met God en Hij zal met je zijn

Ga met God en Hij zal met je zijn
tot wij weer elkaar ontmoeten
in Zijn naam elkaar begroeten
Ga met God en Hij zal met je zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s