Ellen

Over mij 

Mijn naam is Ellen van Rijn en ik kom uit Ede. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de PABO.

IMG_3267

Met veel plezier heb ik de afgelopen  jaren gewerkt op de Paasbergschool in Ede. In oktober vertrek ik naar Thailand om daar les te geven.   In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen, squashen, te wandelen, af te spreken met vriendinnen en ik reis graag.

 

Waarom ga ik naar Thailand?                                                    Zending heeft mij altijd al getrokken. Toen familie Mol vorig jaar een presentatie in de kerk hield en vertelde over hun plannen om naar Thailand te gaan is dat verlangen opnieuw in mij naar boven gekomen. In januari las ik in hun gebedsbrief de oproep om mee te bidden voor een leerkracht voor hun kinderen. Dat liet mij niet los. Ik ben in contact gekomen met familie Mol en OMF (Overseas Missionary Fellowship). Ik werd enthousiast en voel mij door God geroepen om dit werk te mogen gaan doen.

Ik vind het mooi dat ik van God de mogelijkheid krijg om mijn talenten in te zetten voor Zijn Koninkrijk. Een schakeltje te mogen zijn in het grote geheel. Ik zal gaan lesgeven aan twee van de drie kinderen van Ab en Clarine Mol. Jesse is nog niet schoolgaand namelijk. (lees meer op: www.goednieuwsthailand.nl) Door mijn werk kunnen de ouders zich volledig richten op het zendingswerk.

 

‘God gebruikt mensen die wankel genoeg zijn om op Hem te steunen’.                                                                             J. Hudson Taylor